Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la 21 F.C 2 de agosto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Valarezo geeft een hoge lob. Orejuela is nu in balbezit. Marcillo verovert de bal door een tackle van achteren. Marcillo schiet op doel. Flores de Valgas Alava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la 21 F.C - 2 de agosto 0:1

12e minuut.
Zidane passt de bal zonder na te denken. Veintimilla rent richting de bal. Marcillo rent richting de bal. Marcillo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orejuela de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doca onderschept slim de pass. Doca geeft de bal voor. Bravo controleert de bal met de borst. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Flores de Valgas Alava met een sublieme pass. Tinoco kopt de bal weg. Daar is Zidane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viracocha onderschept slim de pass. Viracocha draait met de bal, schiet en ... Toledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la 21 F.C - 2 de agosto 1:1

32e minuut.
Veintimilla geeft een hoge lob. Inworp. Macas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 21 F.C 62%, 2 de agosto 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la 21 F.C - 2 de agosto 1:1

59e minuut.
Solano is nu in balbezit. Doca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doca passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Toledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Albarracin onderschept slim de pass. Albarracin met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een hoge lob. Sancán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Orejuela trapt de bal weg. Viracocha kopt de bal weg. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Valarezo probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco onderschept slim de pass. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 21 F.C 62%, 2 de agosto 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la 21 F.C - 2 de agosto 1:1