Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djs Futbol Club campeones club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Juca is nu in balbezit. Ordóñez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juca raakt geblesseerd tijdens het duel. Ríos Rodríguez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - campeones club 1:0

5e minuut.
Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft een lange en hoge pass. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino haalt uit met een fantastische trap. Hernández Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Djs Futbol Club - campeones club 1:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albarracin met de inworp. Daar is Ríos Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Cifuentes verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domínguez Prieto zal de hoekschop nemen. Yuselo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos Rodríguez is nu in balbezit. Ríos Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Yuselo rent richting de bal. Obailla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuselo. Yuselo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino draait met de bal, schiet en ... Nino rent richting de bal. Nino schiet op doel. Monroy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - campeones club 1:2

21e minuut.
Obailla rent richting de bal. Albarracin verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracin passt de bal zonder na te denken. Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Juca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cifuentes is nu in balbezit. Cifuentes geeft een hoge lob. Nino rent richting de bal. Nino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - campeones club 1:3

27e minuut.
Ríos Rodríguez passt de bal in één keer door. Yuselo is nu in balbezit. Yuselo probeert naar een medespeler te passen. Juca is nu in balbezit. Juca schiet op doel. Castro bokst de bal weg.

28e minuut.
Pulgarin rent richting de bal. Oña onderschept slim de pass. Oña passt de bal zonder na te denken. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino draait met de bal, schiet en ... Hernández Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Domínguez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Prieto passt de bal in één keer door. Francoso rent richting de bal. Juca onderschept slim de pass. Juca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - campeones club 2:3

35e minuut.
Francoso is nu in balbezit. Oña geeft een lange en hoge pass. Colón controleert de bal met de borst. Nino onderschept slim de pass. Nino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Obailla kopt de bal weg. Colón heeft problemen om de bal te vangen. Nino is nu in balbezit. Nino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - campeones club 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djs Futbol Club 55%, campeones club 45%.
Djs Futbol Club - campeones club 2:4

88e minuut.
Domínguez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Prieto passt de bal met de wreef. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez onderschept slim de pass. Ríos Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djs Futbol Club 45%, campeones club 55%.
Djs Futbol Club - campeones club 2:4