Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guayaquil1233 la 21 F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Centeno kopt de bal weg. Plaza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viracocha. Viracocha krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Doca kopt de bal weg. Klungelig pakt Vallejos de bal. Quisaguano rent richting de bal. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Centeno rent richting de bal. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Lozada rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado haalt uit met een fantastische trap. Ríos Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Viracocha onderschept slim de pass. Plaza speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Ríos Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guayaquil1233 55%, la 21 F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guayaquil1233 - la 21 F.C 0:0

65e minuut.
Vallejos speelt de bal door. Plaza is nu in balbezit. Plaza passt de bal in één keer door. Zanetti rent richting de bal. Zanetti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
guayaquil1233 - la 21 F.C 1:0

68e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Centeno rent richting de bal. Centeno speelt de bal door. Viracocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Viracocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Chimbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo haalt uit met een fantastische trap. Flores de Valgas Alava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guayaquil1233 50%, la 21 F.C 50%.
guayaquil1233 - la 21 F.C 1:0