Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiken fc Djs Futbol Club
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 12.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


21e minuut.
Morocho geeft een hoge lob. Daar is Albarracin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wind is nu in balbezit. Juca is nu in balbezit. Juca haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Colón onderschept slim de pass. Jaume onderschept slim de pass. Jaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chiken fc - Djs Futbol Club 1:0

27e minuut.
Quiroz controleert de bal met de borst. Yuselo rent richting de bal. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Colón is nu in balbezit. Colón geeft een hoge lob. Ríos Rodríguez kopt de bal weg. Banderas geeft een hoge lob. Sánchez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Indacochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morocho speelt de bal door. Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Juca schiet op doel. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inguilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jaume de bal. Jaume haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hernández Pérez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiken fc 45%, Djs Futbol Club 55%.
chiken fc - Djs Futbol Club 1:0

60e minuut.
Wind bereikt de bal nog maar net als eerste. Wind geeft de bal voor. Indacochea probeert de bal aan de voet te houden. Morocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Indacochea passt de bal in één keer door. Perez rent richting de bal. Perez met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Albarracin rent richting de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albarracin. Albarracin krijgt een gele kaart. Quiroz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Quiroz kan niet meer verder spelen. Villalobos komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Villalobos passt de bal zonder na te denken. Jaume is nu in balbezit. Jaume speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Hernández Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiken fc 33%, Djs Futbol Club 67%.
chiken fc - Djs Futbol Club 1:0