Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djs Futbol Club chiken fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Malvejado onderschept slim de pass. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz met een sublieme pass. Jaume is nu in balbezit. Jaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - chiken fc 0:1

23e minuut.
Malvejado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz met de inworp. Jaume is nu in balbezit. Jaume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Colón trapt de bal weg. Banderas kopt de bal weg. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hernández Pérez trapt de bal weg. Albarracin kopt de bal weg. Carvallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez onderschept slim de pass. Ríos Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djs Futbol Club 62%, chiken fc 38%.
Djs Futbol Club - chiken fc 0:1

47e minuut.
Indacochea met een snelle inworp. Perez kan de bal niet met de borst controleren. Perez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaume de bal. Jaume schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Monroy probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy onderschept slim de pass. Jaume is nu in balbezit. Jaume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Malvejado speelt de bal door. Yuselo heeft problemen om de bal te vangen. Jaume onderschept slim de pass. Jaume schiet op doel. Hernández Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - chiken fc 0:2

87e minuut.
Jaume passt de bal met de wreef. Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Monroy probeert naar een medespeler te passen. Hernández Pérez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - chiken fc 0:3

87e minuut.
Juca probeert naar een medespeler te passen. Ríos Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Juca is nu in balbezit. Juca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djs Futbol Club 53%, chiken fc 47%.
Djs Futbol Club - chiken fc 0:3