Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club jackson Monkey´s Club
Normal Tactiek 1
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Barragán geeft een lange en hoge pass. De Jesús rent richting de bal. De Jesús passt de bal zonder na te denken. Sobral onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - Monkey´s Club 0:1

29e minuut.
Vaca geeft de bal voor. Bailón is nu in balbezit. Bailón speelt de bal door. Daar is Játiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Játiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club jackson - Monkey´s Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 37%, Monkey´s Club 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club jackson - Monkey´s Club 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Játiva de bal. Balarezo is nu in balbezit. Andino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andino krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De Jesús bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jesús geeft een hoge lob. Morales kopt de bal weg. Granda heeft problemen om de bal te vangen. Granda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zedillo passt de bal zonder na te denken. Quinga is nu in balbezit. Quinga probeert naar een medespeler te passen. Granda rent richting de bal. Granda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Destruge speelt de bal door. Játiva rent richting de bal. Andino maakt een afschuwelijke overtreding. Andino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Balarezo probeert de bal aan de voet te houden. Asunción bereikt de bal nog maar net als eerste. Asunción passt de bal zonder na te denken. Játiva rent richting de bal. Játiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Balarezo passt de bal met de wreef. Játiva is nu in balbezit. Met opzet legt Cevallos zijn tegenspeler op de grond. Cevallos krijgt een gele kaart. Játiva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Játiva kan niet meer verder spelen. Suero komt het veld opgelopen. Balarezo komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - Monkey´s Club 2:1

66e minuut.
Cevallos is nu in balbezit. Cevallos geeft de bal voor. Suero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Destruge de bal. Asunción speelt de bal door. Suero is nu in balbezit. Suero schiet op doel. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De Jesús raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polanco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 43%, Monkey´s Club 57%.
club jackson - Monkey´s Club 2:1