Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA Monkey´s Club
Normal Tactiek 1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De Jesús rent richting de bal. De Jesús passt de bal met de wreef. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda draait met de bal, schiet en ... Chalá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Asencio is nu in balbezit. Asencio passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Granda onderschept slim de pass. Granda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Asencio rent richting de bal. Asencio passt de bal met de wreef. Granda rent richting de bal. Granda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Escudero rent richting de bal. Escudero geeft de bal voor. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Granda de bal. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda verovert de bal door een tackle van achteren. Granda schiet op doel. Paal! Quinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Riascos de bal. Riascos met een sublieme pass. Choez is nu in balbezit. Choez passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CRISTAL SANTA ANA 62%, Monkey´s Club 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - Monkey´s Club 0:0

54e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een hoge lob. Morales kopt de bal weg. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda draait met de bal, schiet en ... Chalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Quinga is nu in balbezit. Orellana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quinga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chalá werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - Monkey´s Club 0:1

77e minuut.
Orellana heeft problemen om de bal te vangen. Orellana geeft de bal voor. Cevallos rent richting de bal. Naula onderschept slim de pass. Naula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quinga rent richting de bal. Romo begaat een overtreding. Quinga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zedillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morales rent richting de bal. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - Monkey´s Club 0:2

88e minuut.
Luzardo geeft de bal voor. Inworp. Molina met de inworp. Klungelig pakt Barragán de bal. Barragán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CRISTAL SANTA ANA 48%, Monkey´s Club 52%.
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - Monkey´s Club 0:2