Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club jackson cj7
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Valencia rent richting de bal. Bailón onderschept slim de pass. Bailón met een sublieme pass. Játiva rent richting de bal. Játiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salas met een snelle inworp. Volantes rent richting de bal. Volantes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bailón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo geeft de bal voor. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Volantes kopt de bal weg. Destruge heeft problemen om de bal te vangen. Destruge met een sublieme pass. Klungelig pakt Meneses de bal. Meneses geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Preciado kan de bal niet met de borst controleren. Obailla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bailón is nu in balbezit. Bailón passt de bal zonder na te denken. Játiva is nu in balbezit. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vieda rent richting de bal. Vieda geeft een lange en hoge pass. Balarezo heeft problemen om de bal te vangen. Játiva is nu in balbezit. Játiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sobral kopt de bal weg. Meneses rent richting de bal. Meneses met een sublieme pass. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 37%, cj7 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club jackson - cj7 0:0

48e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Bailón speelt de bal door. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva haalt uit met een fantastische trap. Obailla bokst de bal weg.

51e minuut.
Klungelig pakt Gualaceo de bal. Gualaceo probeert naar een medespeler te passen. Vieda is nu in balbezit. Balarezo rent richting de bal. Balarezo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Destruge probeert naar een medespeler te passen. Meneses rent richting de bal. Meneses speelt de bal door. Játiva is nu in balbezit. Játiva schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - cj7 1:0

59e minuut.
Rosa met een sublieme pass. Volantes is nu in balbezit. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 47%, cj7 53%.
club jackson - cj7 1:0
cj7