Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGPP FC REAL WIN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Saldaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barragán onderschept slim de pass. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarales probeert naar een medespeler te passen. Torero is nu in balbezit. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MGPP FC - REAL WIN 0:1

13e minuut.
Cano kopt de bal weg. Roque rent richting de bal. Casco onderschept slim de pass. Casco geeft een hoge lob. Carreño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sarales is nu in balbezit. Narváez onderschept slim de pass. Narváez speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Paredes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco passt de bal zonder na te denken. Cagua probeert de bal aan de voet te houden. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Paredes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal in één keer door. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagua passt de bal in één keer door. Sarales met een sublieme pass. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco haalt uit met een fantastische trap. Paredes bokst de bal weg.

39e minuut.
Narváez geeft de bal voor. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea geeft een lange en hoge pass. Sarales kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MGPP FC - REAL WIN 0:2

42e minuut.
De Jesús bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jesús speelt de bal door. Coral rent richting de bal. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGPP FC 71%, REAL WIN 29%.
MGPP FC - REAL WIN 0:2

46e minuut.
Coral speelt de bal door. Roque rent richting de bal. Roque geeft de bal voor. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGPP FC - REAL WIN 1:2

73e minuut.
Narváez geeft de bal voor. Cagua bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jesús schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De Jesús naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cagua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cagua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polanco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Muicha met een sublieme pass. Klungelig pakt Coral de bal. Cano speelt de bal door. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Torero de bal onder controle te krijgen. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño passt de bal zonder na te denken. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGPP FC 55%, REAL WIN 45%.
MGPP FC - REAL WIN 1:2