Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jerick fc CS Estudiantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda speelt de bal door. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jerick fc - CS Estudiantes 1:0

10e minuut.
Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabara de bal. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jerick fc - CS Estudiantes 1:1

25e minuut.
Inworp. Obailla met een snelle inworp. Sepión rent richting de bal. Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque rent richting de bal. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jerick fc 69%, CS Estudiantes 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jerick fc - CS Estudiantes 1:1

47e minuut.
Luque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ... Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Obailla onderschept slim de pass. Obailla geeft een lange en hoge pass. Picón met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zumba geeft de bal voor. Verna heeft problemen om de bal te vangen. Verna passt de bal met de wreef. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Fabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabara passt de bal zonder na te denken. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laurino de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jerick fc - CS Estudiantes 1:2

77e minuut.
Klungelig pakt Zambrano de bal. Frías rent richting de bal. Frías passt de bal in één keer door. Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabara schiet op doel. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

85e minuut.
Burneo geeft een hoge lob. Zumba geeft de bal voor. Klungelig pakt González de bal. González draait met de bal, schiet en ... Lema maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jerick fc - CS Estudiantes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jerick fc 56%, CS Estudiantes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jerick fc - CS Estudiantes 2:2