Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manta F.C. CS Estudiantes
Tac2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Machado is nu in balbezit. Frías onderschept slim de pass. Frías passt de bal zonder na te denken. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Yuselo onderschept slim de pass. Yuselo geeft een lange en hoge pass. Daar is Picón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Montesinos geeft een hoge lob. Viedma bereikt de bal nog maar net als eerste. Viedma passt de bal zonder na te denken. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Luque is nu in balbezit. Machado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo geeft de bal voor. Klungelig pakt López Mina de bal. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo geeft de bal voor. Anchundia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Verna is nu in balbezit. López Mina onderschept slim de pass. López Mina probeert naar een medespeler te passen. Valladares is nu in balbezit. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manta F.C. 52%, CS Estudiantes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manta F.C. - CS Estudiantes 0:0

53e minuut.
López Mina verovert de bal door een tackle van achteren. López Mina passt de bal in één keer door. Valladares heeft problemen om de bal te vangen. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manta F.C. - CS Estudiantes 1:0

60e minuut.
Duque geeft de bal voor. Saavedra probeert de bal aan de voet te houden. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar geeft een hoge lob. Valladares rent richting de bal. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Carracedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

88e minuut.
Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías geeft een lange en hoge pass. Narea probeert de bal aan de voet te houden. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manta F.C. 58%, CS Estudiantes 42%.
Manta F.C. - CS Estudiantes 1:0