Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jerick fc Floresta f.c
Normal Tactiek 4 - 2 - 3 - 1
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Ojeda passt de bal in één keer door. Obailla is nu in balbezit. Met opzet legt Puyol zijn tegenspeler op de grond. Puyol krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Niuda geeft de bal voor. Inworp. Moreno met de inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Puyol passt de bal in één keer door. Obailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol onderschept slim de pass. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ... Maldonado bokst de bal weg.

34e minuut.
Obailla verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sepión. Sepión krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jerick fc 50%, Floresta f.c 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jerick fc - Floresta f.c 0:0

47e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Inworp. Pillasaguez met de inworp. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Obailla probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal zonder na te denken. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sosa geeft de bal voor. Guagusila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baque rent richting de bal. Baque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Guagusila onderschept slim de pass. Guagusila probeert naar een medespeler te passen. Baque bereikt de bal nog maar net als eerste. Baque draait met de bal, schiet en ... Paal! Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jerick fc 42%, Floresta f.c 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jerick fc - Floresta f.c 0:0