Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcandres emelec nada más
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Gadnay kopt de bal weg. Guaranja is nu in balbezit. Guaranja geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiquito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquito schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mocayo Alvarado met een harde bal richting middenveld. Zumba geeft een hoge lob. Albarracin heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zumba geeft een hoge lob. Albarracin is nu in balbezit. Ricaurte begaat een overtreding. Ricaurte krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gíler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lalama met een snelle inworp. Pineira is nu in balbezit. Pineira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcandres 34%, emelec nada más 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcandres - emelec nada más 0:0

48e minuut.
Lalama speelt de bal door. Guaranja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte onderschept slim de pass. Pineira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vanegas haalt uit met een fantastische trap. Aimar geeft een hoge lob. Parrales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanegas is nu in balbezit. Vanegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guaranja bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranja speelt de bal door. Aimar is nu in balbezit. Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Guaranja controleert de bal met de borst. Guaranja passt de bal zonder na te denken. García speelt de bal door. Vanegas rent richting de bal. Vanegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een hoge lob. Zumba met een sublieme pass. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcandres 59%, emelec nada más 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcandres - emelec nada más 0:0