Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
quiyo futfol galactico
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Gonzalez Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela onderschept slim de pass. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valdivieso passt de bal met de wreef. Curtina kan de bal niet met de borst controleren. Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chuguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuguin passt de bal in één keer door. Martínez rent richting de bal. Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivieso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Garate rent richting de bal. Wind verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Rubio probeert naar een medespeler te passen. Pivaque rent richting de bal. Pivaque geeft een lange en hoge pass. Wind kopt de bal weg. Mahuad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quiyo 46%, futfol galactico 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
quiyo - futfol galactico 0:0

56e minuut.
Gonzalez Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wind is nu in balbezit. Garzón rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Curtina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuguin verovert de bal door een tackle van achteren. Chuguin passt de bal zonder na te denken. Gonzalez Garcia rent richting de bal. Gonzalez Garcia draait met de bal, schiet en ... Vaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Garzón is nu in balbezit. Garate maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garate naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Lena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Andrade met een snelle inworp. Curtina is nu in balbezit. Curtina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quiyo 43%, futfol galactico 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
quiyo - futfol galactico 0:0