Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA JODA Ibarra S.C
Normal Tactiek ibarra
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bedoya geeft de bal voor. Inworp. Rodriguez Rentería met de inworp. Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Salinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Monte kopt de bal weg. Viscayosa is nu in balbezit. Viscayosa geeft de bal voor. Garzón kopt de bal weg. Varela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rodriguez Rentería is nu in balbezit. De los Reyes geeft de bal voor. Bedoya is nu in balbezit. Salinas onderschept slim de pass. Salinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LA JODA - Ibarra S.C 0:1

39e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodriguez Rentería zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA JODA 61%, Ibarra S.C 39%.
LA JODA - Ibarra S.C 0:1

61e minuut.
Garzón rent richting de bal. Garzón passt de bal in één keer door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal met de wreef. Varela geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rodriguez Rentería passt de bal zonder na te denken. Salinas rent richting de bal. Salinas speelt de bal door. De los Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rodríguez Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Paniga is nu in balbezit. Paniga passt de bal in één keer door. De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes schiet op doel. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ursache controleert de bal met de borst. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal zonder na te denken. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rodríguez Rodriguez rent richting de bal. Rodríguez Rodriguez geeft een hoge lob. Bedoya heeft problemen om de bal te vangen. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA JODA 59%, Ibarra S.C 41%.
LA JODA - Ibarra S.C 0:1