Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcandres los M,I,P,A
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Pineira is nu in balbezit. Pineira speelt de bal door. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcandres - los M,I,P,A 1:0

9e minuut.
Orbe passt de bal zonder na te denken. Hinojosa rent richting de bal. Parrales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinojosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Vilaraya rent richting de bal. Galíndez onderschept slim de pass. Galíndez speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valverde neemt de hoekschop. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcbarcandres - los M,I,P,A 1:1

31e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Hinojosa is nu in balbezit. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa is nu in balbezit. Hinojosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Veliz probeert naar een medespeler te passen. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcandres 47%, los M,I,P,A 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcandres - los M,I,P,A 1:1

60e minuut.
Gadnay geeft een lange en hoge pass. Veliz kopt de bal weg. Zambrano rent richting de bal. Hinojosa is nu in balbezit. Hinojosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vilaraya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Larghero komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Galíndez verovert de bal door een tackle van achteren. Galíndez probeert naar een medespeler te passen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. Mocayo Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zumba rent richting de bal. Zumba met een sublieme pass. Larghero met een sublieme pass. Pineira rent richting de bal. Pineira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcandres 32%, los M,I,P,A 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcandres - los M,I,P,A 1:1