Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emelec nada más LOS DIOSES DEL GOL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Varrera verovert de bal door een tackle van achteren. Varrera geeft de bal voor. Albarracin probeert de bal aan de voet te houden. Etcheverría rent richting de bal. Etcheverría draait met de bal, schiet en ... Veintimilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Albarracin de bal onder controle te krijgen. Etcheverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverría draait met de bal, schiet en ... Veintimilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
emelec nada más - LOS DIOSES DEL GOL 0:1

30e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Albarracin is nu in balbezit. Etcheverría verovert de bal door een tackle van achteren. Etcheverría draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Aimar geeft een lange en hoge pass. Vanegas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martin. Martin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chapiquije geeft een hoge lob. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García geeft een lange en hoge pass. Vanegas rent richting de bal. Vanegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emelec nada más 50%, LOS DIOSES DEL GOL 50%.
emelec nada más - LOS DIOSES DEL GOL 0:1

70e minuut.
García geeft een hoge lob. Chiquito kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castelo de bal onder controle te krijgen. Vanegas is nu in balbezit. Vanegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emelec nada más 46%, LOS DIOSES DEL GOL 54%.
emelec nada más - LOS DIOSES DEL GOL 0:1