Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA JODA emelec nada más
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Montero trapt de bal weg van het doel. Valdez probeert de bal met de borst te controleren. Valdez passt de bal in één keer door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chiquito rent richting de bal. Vanegas is nu in balbezit. Chiquito is nu in balbezit. Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vanegas heeft problemen om de bal te vangen. Garzón rent richting de bal. Vanegas onderschept slim de pass. Vanegas draait met de bal, schiet en ... Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA JODA - emelec nada más 0:1

41e minuut.
Garzón geeft een hoge lob. Inworp. De la Cruz met de inworp. Chiquito is nu in balbezit. Chiquito geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA JODA 60%, emelec nada más 40%.
LA JODA - emelec nada más 0:1

51e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino met een sublieme pass. Vanegas rent richting de bal. Vanegas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Aimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimar probeert naar een medespeler te passen. Vanegas rent richting de bal. Chiquito rent richting de bal. Chiquito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Aimar passt de bal met de wreef. Sáenz rent richting de bal. Albarracin is nu in balbezit. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA JODA - emelec nada más 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA JODA 53%, emelec nada más 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA JODA - emelec nada más 1:1