Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-07 01:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.13 [del]
  • Stadion: quiyo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3100
quiyo fcbarcandres
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Chuguin onderschept slim de pass. Garate rent richting de bal. Pineira onderschept slim de pass. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte schiet op doel. Mahuad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
González speelt de bal door. Chuguin is nu in balbezit. Chuguin speelt de bal door. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Parrales met een harde bal richting middenveld. Chuguin kan de bal niet met de borst controleren. Chuguin passt de bal met de wreef. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Martínez met de inworp. Chuguin controleert de bal met de borst. Chuguin passt de bal in één keer door. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quiyo 34%, fcbarcandres 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
quiyo - fcbarcandres 0:0

49e minuut.
Jara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado met de inworp. González is nu in balbezit. González geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pineira onderschept slim de pass. Pineira passt de bal met de wreef. Martínez is nu in balbezit. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pineira rent richting de bal. Pineira geeft de bal voor. Larghero bereikt de bal nog maar net als eerste. Larghero schiet op doel. Bran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
quiyo - fcbarcandres 0:1

65e minuut.
Parrales geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chuguin de bal onder controle te krijgen. Pineira met een sublieme pass. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parrales de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Lena de bal. Pineira is nu in balbezit. Pineira speelt de bal door. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lena geeft de bal voor. Garate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineira rent richting de bal. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quiyo 44%, fcbarcandres 56%.
quiyo - fcbarcandres 0:1