Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ibarra S.C LOS DIOSES DEL GOL
ibarra Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Rodríguez Rodriguez de bal onder controle te krijgen. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría schiet op doel. Visnay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rodríguez Rodriguez probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Cívica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jara rent richting de bal. Jara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ibarra S.C 60%, LOS DIOSES DEL GOL 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ibarra S.C - LOS DIOSES DEL GOL 0:0

69e minuut.
Jara rent richting de bal. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas draait met de bal, schiet en ... Rehermann probeert de bal aan de voet te houden. Lena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ibarra S.C - LOS DIOSES DEL GOL 1:0

77e minuut.
De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes met een sublieme pass. Paniga is nu in balbezit. Paniga schiet op doel. Lena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ibarra S.C - LOS DIOSES DEL GOL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ibarra S.C 48%, LOS DIOSES DEL GOL 52%.
Ibarra S.C - LOS DIOSES DEL GOL 2:0