Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futfol galactico emelec nada más
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Guaranja verovert de bal door een tackle van achteren. Guaranja geeft de bal voor. Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivieso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - emelec nada más 1:0

9e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal zonder na te denken. Wind bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio passt de bal zonder na te denken. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gíler met de inworp. Klungelig pakt García de bal. García met een sublieme pass. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wind verovert de bal door een tackle van achteren. Wind geeft een hoge lob. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Valeriano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wind rent richting de bal. Chiquito verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquito probeert naar een medespeler te passen. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Veintimilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futfol galactico 52%, emelec nada más 48%.
futfol galactico - emelec nada más 1:0

54e minuut.
Curtina verovert de bal door een tackle van achteren. García verovert de bal door een tackle van achteren. García passt de bal met de wreef. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wind bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wind. Wind krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Chiquito passt de bal zonder na te denken. Da Silva rent richting de bal. Orozco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orozco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futfol galactico 53%, emelec nada más 47%.
futfol galactico - emelec nada más 1:0