Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los M,I,P,A quiyo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
González passt de bal in één keer door. Garate rent richting de bal. Noboa is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sostenes speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal met de wreef. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monzón met een sublieme pass. Noboa heeft problemen om de bal te vangen. González onderschept slim de pass. González schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Carbo onderschept slim de pass. Carbo passt de bal in één keer door. Damez bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pérez Mina met een harde bal richting middenveld. Carbo kopt de bal weg. Klungelig pakt Garate de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Noboa passt de bal zonder na te denken. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba met een sublieme pass. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pérez Mina probeert naar een medespeler te passen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Carbo de bal. Hurtado rent richting de bal. Hurtado met een sublieme pass. Gonzalez Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Garcia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Garate passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. Carbo maakt een afschuwelijke overtreding. Carbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los M,I,P,A 60%, quiyo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los M,I,P,A - quiyo 0:0

52e minuut.
Zuniga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Borbón is nu in balbezit. Sostenes onderschept slim de pass. Sostenes draait met de bal, schiet en ... Mahuad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los M,I,P,A - quiyo 1:0

65e minuut.
Inworp. Hurtado met een snelle inworp. Carbo rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pérez Mina trapt de bal weg. Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garate passt de bal met de wreef. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los M,I,P,A - quiyo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los M,I,P,A 61%, quiyo 39%.
los M,I,P,A - quiyo 2:0