Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futfol galactico LOS DIOSES DEL GOL
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal zonder na te denken. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - LOS DIOSES DEL GOL 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Cívica de bal. López García begaat een overtreding. Cívica raakt geblesseerd tijdens het duel. Valareso met een snel genomen vrije trap. Meneses heeft problemen om de bal te vangen. Meneses speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - LOS DIOSES DEL GOL 0:2

27e minuut.
Cívica is nu in balbezit. Cívica probeert naar een medespeler te passen. Varrera speelt de bal door. Etcheverría rent richting de bal. Etcheverría draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vaca niet meer kan verder spelen. Bermeo komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meneses met een snelle inworp. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Etcheverría maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - LOS DIOSES DEL GOL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futfol galactico 59%, LOS DIOSES DEL GOL 41%.
futfol galactico - LOS DIOSES DEL GOL 0:3

49e minuut.
Cívica controleert de bal met de borst. Cívica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rodas de bal. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - LOS DIOSES DEL GOL 0:4

50e minuut.
Curtina is nu in balbezit. Etcheverría is nu in balbezit. Cruz rent richting de bal. Etcheverría rent richting de bal. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Guadamud geeft een hoge lob. Klungelig pakt Etcheverría de bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Meneses kopt de bal weg. Daar is López García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etcheverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futfol galactico 73%, LOS DIOSES DEL GOL 27%.
futfol galactico - LOS DIOSES DEL GOL 0:4