Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS DIOSES DEL GOL futfol galactico
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio geeft de bal voor. Rodríguez Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtina bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS DIOSES DEL GOL - futfol galactico 0:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Orejuela niet meer kan verder spelen. Lena komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Rodas probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft de bal voor. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LOS DIOSES DEL GOL - futfol galactico 0:2

40e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Wind begaat een overtreding. Coronel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rodríguez Andrade speelt de bal door. Varrera is nu in balbezit. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS DIOSES DEL GOL 60%, futfol galactico 40%.
LOS DIOSES DEL GOL - futfol galactico 0:2

60e minuut.
Wind bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel onderschept slim de pass. Coronel speelt de bal door. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS DIOSES DEL GOL 37%, futfol galactico 63%.
LOS DIOSES DEL GOL - futfol galactico 0:2