Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcandres LA JODA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Chuta met een sublieme pass. Lalama is nu in balbezit. Valle maakt een afschuwelijke overtreding. Lalama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Garzón geeft een hoge lob. Sáenz is nu in balbezit. Parrales begaat een overtreding. Sáenz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sáenz kan niet meer verder spelen. Rosa komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Garzón is nu in balbezit. Garzón passt de bal in één keer door. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Parrales probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zumba geeft een hoge lob. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcandres - LA JODA 1:0

32e minuut.
Orbe rent richting de bal. Cantos maakt een afschuwelijke overtreding. Orbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jara met een snel genomen vrije trap. Ricaurte controleert de bal met de borst. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Valdez controleert de bal met de borst. Valdez passt de bal in één keer door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel. Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcbarcandres - LA JODA 1:1

43e minuut.
Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineira onderschept slim de pass. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte schiet op doel. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcandres 40%, LA JODA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcandres - LA JODA 1:1

56e minuut.
Orbe probeert naar een medespeler te passen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lalama krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez is nu in balbezit. Rosa rent richting de bal. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pineira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineira speelt de bal door. Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. Romo kan de bal niet met de borst controleren. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Romo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcandres - LA JODA 2:1

69e minuut.
Macas probeert de bal aan de voet te houden. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macas verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parrales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cantos met een snelle inworp. Valdez is nu in balbezit. Valdez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcbarcandres - LA JODA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcandres 41%, LA JODA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcandres - LA JODA 2:2