Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futfol galactico fcbarcandres
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wind is nu in balbezit. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wind onderschept slim de pass. Pineira verovert de bal door een tackle van achteren. Pineira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - fcbarcandres 0:1

39e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Pizarro onderschept slim de pass. Wind rent richting de bal. Pineira onderschept slim de pass. Pineira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - fcbarcandres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futfol galactico 52%, fcbarcandres 48%.
futfol galactico - fcbarcandres 0:2

60e minuut.
Orbe speelt de bal door. Orozco speelt de bal door. Gadnay rent richting de bal. Rodríguez Andrade onderschept slim de pass. Rodríguez Andrade geeft een hoge lob. Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Rubio de bal. Rubio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macas de bal. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futfol galactico - fcbarcandres 1:2

69e minuut.
Orbe rent richting de bal. Orbe speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Curtina kopt de bal weg. Pizarro rent richting de bal. Orbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pineira rent richting de bal. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Curtina is nu in balbezit. Curtina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futfol galactico 42%, fcbarcandres 58%.
futfol galactico - fcbarcandres 1:2