Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS DIOSES DEL GOL LA JODA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Valareso geeft de bal voor. Romo probeert de bal aan de voet te houden. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valdos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Meneses geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cívica rent richting de bal. Etcheverría is nu in balbezit. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montero trapt de bal weg van het doel. Valdez kan de bal niet met de borst controleren. Valareso rent richting de bal. Valareso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Varrera rent richting de bal. Varrera probeert naar een medespeler te passen. Etcheverría is nu in balbezit. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Varrera probeert naar een medespeler te passen. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya speelt de bal door. Daar is Etcheverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS DIOSES DEL GOL - LA JODA 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Valle de bal. Meneses rent richting de bal. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Meneses met de inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een lange en hoge pass. Etcheverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS DIOSES DEL GOL - LA JODA 2:0

39e minuut.
Cívica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. Meneses rent richting de bal. Meneses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS DIOSES DEL GOL - LA JODA 3:0

42e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Chuta begaat een overtreding. Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Varrera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Romo de bal. Etcheverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS DIOSES DEL GOL 26%, LA JODA 74%.
LOS DIOSES DEL GOL - LA JODA 3:0

51e minuut.
Cantos is nu in balbezit. Cantos met een sublieme pass. Valareso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chapiquije is nu in balbezit. Chapiquije geeft de bal voor. Bedoya rent richting de bal. Etcheverría verovert de bal door een tackle van achteren. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS DIOSES DEL GOL 41%, LA JODA 59%.
LOS DIOSES DEL GOL - LA JODA 3:0