Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA JODA LOS DIOSES DEL GOL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Jara onderschept slim de pass. Jara geeft de bal voor. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA JODA - LOS DIOSES DEL GOL 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Valdez de bal. Varrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cruz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meneses krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Etcheverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etcheverría haalt uit met een fantastische trap. Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA JODA 63%, LOS DIOSES DEL GOL 37%.
LA JODA - LOS DIOSES DEL GOL 0:1

55e minuut.
Garzón is nu in balbezit. Jara is nu in balbezit. Cruz met een sublieme pass. Etcheverría rent richting de bal. Etcheverría draait met de bal, schiet en ... Montero bokst de bal weg.

73e minuut.
Varrera is nu in balbezit. Varrera passt de bal met de wreef. Chuta probeert de bal aan de voet te houden. Etcheverría rent richting de bal. Etcheverría draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA JODA - LOS DIOSES DEL GOL 0:2

78e minuut.
Etcheverría probeert de bal aan de voet te houden. Chuta rent richting de bal. Meneses begaat een overtreding. Meneses krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA JODA 61%, LOS DIOSES DEL GOL 39%.
LA JODA - LOS DIOSES DEL GOL 0:2