Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuerza Scayrim
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Sagastegui onderschept slim de pass. Inworp. Solís met een snelle inworp. Nieto is nu in balbezit. Nieto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Abad heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa rent richting de bal. Araujo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araujo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezcoello geeft de bal voor. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto passt de bal met de wreef. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ... López Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerza - Scayrim 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerza 42%, Scayrim 58%.
fuerza - Scayrim 1:0

46e minuut.
Linares is nu in balbezit. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto passt de bal met de wreef. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ... López Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Sagastegui is nu in balbezit. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto speelt de bal door. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Quilago geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guerrero met de inworp. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nieto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinosa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sagastegui geeft een hoge lob. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Abril is nu in balbezit. Abril draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Alban controleert de bal met de borst. Espinosa rent richting de bal. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fuerza - Scayrim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerza 45%, Scayrim 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fuerza - Scayrim 1:1