Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUBENLOOR mantas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
López García rent richting de bal. Yánez maakt een afschuwelijke overtreding. López García is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Betancourt de bal. Etcheverría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tusa met een sublieme pass. Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal zonder na te denken. Proaño rent richting de bal. Proaño draait met de bal, schiet en ... Hinojosa bokst de bal weg.

13e minuut.
Bermeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez onderschept slim de pass. Yánez met een sublieme pass. Proaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Proaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cortina probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Yánez begaat een overtreding. Yánez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bermeo kopt de bal weg. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado passt de bal in één keer door. Sosa Recho rent richting de bal. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Etcheverría bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 54%, mantas 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RUBENLOOR - mantas 0:0

56e minuut.
Quirós met een sublieme pass. Betancourt rent richting de bal. Sosa Recho onderschept slim de pass. Sosa Recho schiet op doel. Etcheverría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - mantas 0:1

61e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Quirós onderschept slim de pass. Quirós met een sublieme pass. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Clavijo is nu in balbezit. Clavijo geeft de bal voor. Proaño controleert de bal met de borst. Yánez rent richting de bal. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RUBENLOOR - mantas 1:1

79e minuut.
Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado onderschept slim de pass. Bermeo met een sublieme pass. Proaño rent richting de bal. Proaño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Clavijo kan de bal niet met de borst controleren. Mendía is nu in balbezit. Clavijo maakt een afschuwelijke overtreding. Clavijo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
López García passt de bal zonder na te denken. Quirós met een sublieme pass. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 56%, mantas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RUBENLOOR - mantas 1:1