Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mantas RUBENLOOR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Etcheverría trapt de bal weg van het doel. Bermeo kopt de bal weg. Betancourt rent richting de bal. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tusa met de inworp. Gomezjurado rent richting de bal. Gomezjurado passt de bal zonder na te denken. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ... Etcheverría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gomezjurado is nu in balbezit. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado schiet op doel. Viedma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - RUBENLOOR 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Tusa de bal. Tusa speelt de bal door. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. Proaño onderschept slim de pass. Proaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mantas - RUBENLOOR 1:1

39e minuut.
Clavijo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Proaño kopt de bal weg. Iglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tusa is nu in balbezit. Quirós rent richting de bal. Quirós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - RUBENLOOR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 37%, RUBENLOOR 63%.
mantas - RUBENLOOR 2:1

58e minuut.
Gomezjurado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado passt de bal zonder na te denken. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
López García met de inworp. Bermeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermeo geeft een hoge lob. Quirós heeft problemen om de bal te vangen. Quirós geeft de bal voor. Etcheverría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 47%, RUBENLOOR 53%.
mantas - RUBENLOOR 2:1