Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALDERON F.C Wolves F.C.
Normal Tactiek Wolves Atak
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Freile bereikt de bal nog maar net als eerste. López García verovert de bal door een tackle van achteren. López García speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Pisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa rent richting de bal. Suanguilla speelt de bal door. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CALDERON F.C - Wolves F.C. 0:1

32e minuut.
Farr is nu in balbezit. Farr geeft een hoge lob. Figueroa kopt de bal weg. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ... Pisa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALDERON F.C 40%, Wolves F.C. 60%.
CALDERON F.C - Wolves F.C. 0:1

55e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zura onderschept slim de pass. Zura passt de bal in één keer door. Casana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Freile met een sublieme pass. Roca geeft de bal voor. Latasella rent richting de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Latasella geeft een lange en hoge pass. Figueroa rent richting de bal. Cantos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALDERON F.C 45%, Wolves F.C. 55%.
CALDERON F.C - Wolves F.C. 0:1