Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamelian sebas f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vanegas is nu in balbezit. Albornoz onderschept slim de pass. Eras begaat een overtreding. Eras krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Pacheco is nu in balbezit. Gonzalez Pacheco schiet op doel. Zidane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft de bal voor. Pungala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamelian 38%, sebas f.c 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dreamelian - sebas f.c 0:0

57e minuut.
Chilan rent richting de bal. Tierno rent richting de bal. Chilan rent richting de bal. Tierno is nu in balbezit. Tierno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz speelt de bal door. Pungala met een sublieme pass. Chilan rent richting de bal. Chilan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arreta rent richting de bal. Tierno rent richting de bal. Sandoval legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandoval krijgt een gele kaart. Tierno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tierno neemt de penalty, wat een uithaal! Verdugo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamelian - sebas f.c 0:1

74e minuut.
Gonzalez Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval rent richting de bal. Sandoval met een sublieme pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dreamelian - sebas f.c 1:1

86e minuut.
Novella rent richting de bal. Novella passt de bal zonder na te denken. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalez Pacheco rent richting de bal. Gonzalez Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Zidane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamelian 40%, sebas f.c 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dreamelian - sebas f.c 1:1