Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona csc GALÁCTICOS. F. C.
Normal Tactiek A1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero passt de bal in één keer door. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - GALÁCTICOS. F. C. 0:1

11e minuut.
Clavelo geeft een lange en hoge pass. Roque kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tello de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavelo met de inworp. Ponzo rent richting de bal. Ponzo geeft een lange en hoge pass. Suero is nu in balbezit. Paal!

37e minuut.
Droogenbroeck verovert de bal door een tackle van achteren. Droogenbroeck geeft een lange en hoge pass. Zagal rent richting de bal. Nalquesta onderschept slim de pass. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 44%, GALÁCTICOS. F. C. 56%.
barcelona csc - GALÁCTICOS. F. C. 0:1

55e minuut.
Faustino is nu in balbezit. Faustino passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert De las Meras de bal onder controle te krijgen. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Droogenbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle met een sublieme pass. Roque is nu in balbezit. Roque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De las Meras bereikt de bal nog maar net als eerste. De las Meras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Astudillo de bal. Suero rent richting de bal. Suero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Roque met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino met een sublieme pass. Zagal is nu in balbezit. Nalquesta onderschept slim de pass. Nalquesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft een lange en hoge pass. Ponzo geeft de bal voor. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 55%, GALÁCTICOS. F. C. 45%.
barcelona csc - GALÁCTICOS. F. C. 0:1