Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sporting emelec confederacion ecuador
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Moscoso trapt de bal weg. Klungelig pakt Seilema de bal. Mato kopt de bal weg. Sagrasela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagrasela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Febres Cordero rent richting de bal. Febres Cordero passt de bal met de wreef. Gonzalez Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mato onderschept slim de pass. Mato met een sublieme pass. Bernal onderschept slim de pass. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela schiet op doel. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Febres Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Febres Cordero probeert naar een medespeler te passen. Espinel rent richting de bal. Espinel haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca bokst de bal weg.

24e minuut.
Escobar rent richting de bal. Febres Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Febres Cordero speelt de bal door. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - confederacion ecuador 1:0

30e minuut.
Bernal met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Febres Cordero. Febres Cordero krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Febres Cordero rent richting de bal. Abad met een sublieme pass. Seilema is nu in balbezit. Espinel rent richting de bal. Espinel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Seilema de bal onder controle te krijgen. Espinel rent richting de bal. Gonzalez Garcia rent richting de bal. Espinel onderschept slim de pass. Espinel schiet op doel. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Toncoso de bal. Toncoso met een sublieme pass. Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club sporting emelec - confederacion ecuador 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sporting emelec 46%, confederacion ecuador 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sporting emelec - confederacion ecuador 1:1

51e minuut.
Franco met een sublieme pass. Daar is Mato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mato passt de bal in één keer door. Sagrasela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Toncoso verovert de bal door een tackle van achteren. Toncoso geeft een hoge lob. Ciempes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chuta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - confederacion ecuador 1:2

58e minuut.
Mato rent richting de bal. Mato geeft een lange en hoge pass. Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap. Lijer probeert de bal aan de voet te houden. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - confederacion ecuador 1:3

64e minuut.
Espinel rent richting de bal. Febres Cordero is nu in balbezit. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Febres Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Febres Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - confederacion ecuador 2:3

69e minuut.
Mato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pillasaguez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Carreño rent richting de bal. Pillasaguez onderschept slim de pass. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - confederacion ecuador 2:4

83e minuut.
Klungelig pakt Carreño de bal. Carreño geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gonzalez Garcia de bal onder controle te krijgen. Espinel is nu in balbezit. Espinel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sporting emelec 67%, confederacion ecuador 33%.
club sporting emelec - confederacion ecuador 2:4