Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
federios PABLO CEDEÑO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Quirós met een sublieme pass. Donoso rent richting de bal. Donoso speelt de bal door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
federios - PABLO CEDEÑO 1:0

18e minuut.
Mendoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calzeta komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Vignay rent richting de bal. Nivera onderschept slim de pass. Nivera geeft een lange en hoge pass. Castelo rent richting de bal. Castelo haalt uit met een fantastische trap. Zagal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal zonder na te denken. Nivera is nu in balbezit. Vignay verovert de bal door een tackle van achteren. Vignay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Balarezo is nu in balbezit. Castelo rent richting de bal. Met opzet legt Balarezo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balarezo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Daar is Ayora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso geeft de bal voor. Lugo is nu in balbezit. Klungelig pakt Lugo de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federios 47%, PABLO CEDEÑO 53%.
federios - PABLO CEDEÑO 1:0

52e minuut.
Donoso rent richting de bal. Vaena is nu in balbezit. Vaena passt de bal met de wreef. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal met de wreef. Calzeta is nu in balbezit. Calzeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vaena probeert naar een medespeler te passen. Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Roldós is nu in balbezit. Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federios 47%, PABLO CEDEÑO 53%.
federios - PABLO CEDEÑO 1:0