Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona csc club sporting emelec
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeo onderschept slim de pass. Vermeo passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Febres Cordero met een sublieme pass. Klungelig pakt Mato de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Verduga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - club sporting emelec 1:0

11e minuut.
Cumbicus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeo onderschept slim de pass. Cumbicus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeo onderschept slim de pass. Vermeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Astudillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Chuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zagal rent richting de bal. Bruto is nu in balbezit. Bruto met een sublieme pass. Espinel rent richting de bal. Espinel haalt uit met een fantastische trap. Pisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona csc - club sporting emelec 1:1

42e minuut.
Carreño passt de bal zonder na te denken. Febres Cordero rent richting de bal. Febres Cordero passt de bal zonder na te denken. Espinel rent richting de bal. Espinel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - club sporting emelec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 37%, club sporting emelec 63%.
barcelona csc - club sporting emelec 1:2

60e minuut.
Ciempes geeft de bal voor. Inworp. Calle met een snelle inworp. Vermeo is nu in balbezit. Vermeo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cumbicus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cajape met de inworp. Vermeo rent richting de bal. Vermeo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Choez met een sublieme pass. Vermeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Vermeo rent richting de bal. Vermeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Morales rent richting de bal. Febres Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Febres Cordero met een sublieme pass. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Febres Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Febres Cordero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - club sporting emelec 1:3

87e minuut.
Lijer geeft de bal voor. Febres Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morales. Morales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 42%, club sporting emelec 58%.
barcelona csc - club sporting emelec 1:3