Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona csc confederacion ecuador
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pillasaguez passt de bal zonder na te denken. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco probeert naar een medespeler te passen. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sagrasela rent richting de bal. Carpio onderschept slim de pass. Pillasaguez onderschept slim de pass. Sagrasela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagrasela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cajape rent richting de bal. Cajape passt de bal zonder na te denken. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 56%, confederacion ecuador 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona csc - confederacion ecuador 0:0

59e minuut.
Pillasaguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillasaguez passt de bal zonder na te denken. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela schiet op doel. Pisa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - confederacion ecuador 0:1

62e minuut.
Abad speelt de bal door. Sagrasela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillasaguez is nu in balbezit. Sagrasela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagrasela schiet op doel. Pisa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - confederacion ecuador 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 36%, confederacion ecuador 64%.
barcelona csc - confederacion ecuador 0:2