Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALÁCTICOS. F. C. PABLO CEDEÑO
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Rubinstein verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinstein geeft een lange en hoge pass. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - PABLO CEDEÑO 1:0

17e minuut.
Vanzini speelt de bal door. Vaena rent richting de bal. Vaena passt de bal in één keer door. Moscoso rent richting de bal. Moscoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero geeft een hoge lob. Nivera is nu in balbezit. Nalquesta verovert de bal door een tackle van achteren. Nalquesta schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Fabara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabara krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bolaños controleert de bal met de borst. Vaena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolaños krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Suero rent richting de bal. Suero probeert naar een medespeler te passen. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta draait met de bal, schiet en ... Zagal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - PABLO CEDEÑO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 37%, PABLO CEDEÑO 63%.
GALÁCTICOS. F. C. - PABLO CEDEÑO 2:0

46e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero passt de bal zonder na te denken. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - PABLO CEDEÑO 3:0

48e minuut.
Suero rent richting de bal. Suero speelt de bal door. Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta onderschept slim de pass. Nalquesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta verovert de bal door een tackle van achteren. Nalquesta passt de bal met de wreef. Bica is nu in balbezit. Bica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - PABLO CEDEÑO 4:0

60e minuut.
Rubinstein verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinstein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nalquesta de bal. Suero rent richting de bal. Suero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Suero rent richting de bal. Suero passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 47%, PABLO CEDEÑO 53%.
GALÁCTICOS. F. C. - PABLO CEDEÑO 4:0