Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona csc federios
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ayora is nu in balbezit. Ayora geeft een hoge lob. Inworp. Calle met de inworp. Roque geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Castelo met een sublieme pass. Roque is nu in balbezit. Roque passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Astudillo geeft een lange en hoge pass. Roque heeft problemen om de bal te vangen. Castelo probeert naar een medespeler te passen. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vignay geeft de bal voor. Donoso kopt de bal weg. Morales is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona csc - federios 0:1

38e minuut.
Tobar passt de bal zonder na te denken. Castelo is nu in balbezit. Castelo probeert naar een medespeler te passen. Vignay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignay passt de bal zonder na te denken. Paal! Pisa met een sublieme pass. Bravo is nu in balbezit. Astudillo maakt een afschuwelijke overtreding. Astudillo krijgt een gele kaart. Bravo raakt geblesseerd tijdens het duel. Donoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 75%, federios 25%.
barcelona csc - federios 0:1

47e minuut.
Castelo is nu in balbezit. Tobar rent richting de bal. Tobar probeert naar een medespeler te passen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Quirós geeft een hoge lob. Soto probeert de bal aan de voet te houden. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carpio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Roque speelt de bal door. Pungala rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap. Chuguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona csc - federios 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona csc 42%, federios 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona csc - federios 1:1