Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonio`s United confederacion ecuador
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sagrasela probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal met de wreef. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Montes de Oca met een harde bal richting middenveld. Pillasaguez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vieira. Vieira krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pillasaguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seilema zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franco kopt de bal weg. Daar is Maron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Seilema speelt de bal door. Toncoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón begaat een overtreding. Calderón krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Seilema speelt de bal door. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas geeft de bal voor. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Escobar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mito. Escobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maron probeert de bal met de borst te controleren. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Toncoso rent richting de bal. Toncoso geeft een hoge lob. Mito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Muniz rent richting de bal. Muniz speelt de bal door. Seilema bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonio`s United 59%, confederacion ecuador 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demonio`s United - confederacion ecuador 0:0

49e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calderón met een snelle inworp. Mito rent richting de bal. Mito geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Sagrasela is nu in balbezit. Pillasaguez is nu in balbezit. Pillasaguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demonio`s United - confederacion ecuador 0:1

53e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Sagrasela rent richting de bal. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagrasela verovert de bal door een tackle van achteren. Sagrasela schiet op doel. Paal! Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonio`s United - confederacion ecuador 0:2

73e minuut.
Mito verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal in één keer door. Linares geeft een hoge lob. Navarro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonio`s United 35%, confederacion ecuador 65%.
Demonio`s United - confederacion ecuador 0:2