Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PABLO CEDEÑO barcelona csc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabara geeft een hoge lob. Calle probeert de bal aan de voet te houden. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zagal probeert naar een medespeler te passen. Roque is nu in balbezit. Cortina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Choez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zagal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Soto is nu in balbezit. Ursino onderschept slim de pass. Ursino passt de bal zonder na te denken. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fabara de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PABLO CEDEÑO 51%, barcelona csc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PABLO CEDEÑO - barcelona csc 0:0

77e minuut.
Calle controleert de bal met de borst. Ursino geeft een hoge lob. Moscoso rent richting de bal. Moscoso haalt uit met een fantastische trap. Pisa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PABLO CEDEÑO - barcelona csc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PABLO CEDEÑO 50%, barcelona csc 50%.
PABLO CEDEÑO - barcelona csc 1:0