Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
confederacion ecuador Costa Oscura FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 13
hopeless Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bahamonde rent richting de bal. Toncoso verovert de bal door een tackle van achteren. Toncoso speelt de bal door. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
confederacion ecuador - Costa Oscura FC 1:0

18e minuut.
Seilema bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalcoma onderschept slim de pass. Jalcoma speelt de bal door. Klungelig pakt Caramba de bal. Caramba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco geeft de bal voor. Sagrasela rent richting de bal. Sagrasela draait met de bal, schiet en ... Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vélez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toncoso geeft een lange en hoge pass. Franco kopt de bal weg. Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sagrasela is nu in balbezit. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap. Toncoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Sagrasela probeert de bal met de borst te controleren. Sagrasela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: confederacion ecuador 40%, Costa Oscura FC 60%.
confederacion ecuador - Costa Oscura FC 1:0

46e minuut.
Ursino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caramba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mato onderschept slim de pass. Zea verovert de bal door een tackle van achteren. Zea geeft een hoge lob. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagrasela rent richting de bal. Portillo onderschept slim de pass. Sagrasela verovert de bal door een tackle van achteren. Sagrasela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jalcoma passt de bal met de wreef. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramba rent richting de bal. Caramba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ursino de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: confederacion ecuador 50%, Costa Oscura FC 50%.
confederacion ecuador - Costa Oscura FC 1:0