Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sporting emelec federios
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Ciempes passt de bal in één keer door. Espinosa rent richting de bal. Ciempes bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Tobar met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijer rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa schiet op doel. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chuguin trapt de bal weg van het doel. Bernal kopt de bal weg. Daar is Quirós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinel rent richting de bal. Espinel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar passt de bal met de wreef. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - federios 0:1

43e minuut.
Daar is Ciempes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mato bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sporting emelec 50%, federios 50%.
club sporting emelec - federios 0:1

48e minuut.
Moscoso speelt de bal door. Inworp. Bravo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobar geeft een hoge lob. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - federios 0:2

56e minuut.
Donoso met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tobar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
club sporting emelec - federios 0:3

79e minuut.
Febres Cordero geeft de bal voor. Klungelig pakt Bruto de bal. Espinel is nu in balbezit. Espinel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mato met een sublieme pass. Vinces met een sublieme pass. Quirós is nu in balbezit. Bruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruto met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sporting emelec 48%, federios 52%.
club sporting emelec - federios 0:3