Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonio`s United GALÁCTICOS. F. C.
Normal Tactiek A1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.1
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Doeltrap. Bravo met een harde bal richting middenveld. Faustino probeert naar een medespeler te passen. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rubinstein rent richting de bal. Navarro maakt een afschuwelijke overtreding. Rubinstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolaños zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero onderschept slim de pass. Bica is nu in balbezit. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonio`s United - GALÁCTICOS. F. C. 0:1

44e minuut.
Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas passt de bal in één keer door. Mito rent richting de bal. Mito haalt uit met een fantastische trap. Métais bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonio`s United 49%, GALÁCTICOS. F. C. 51%.
Demonio`s United - GALÁCTICOS. F. C. 0:1

57e minuut.
Clavelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ponzo de bal. Ponzo geeft een hoge lob. Suero rent richting de bal. Suero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonio`s United - GALÁCTICOS. F. C. 0:2

58e minuut.
Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta rent richting de bal. Vieira is nu in balbezit. Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica probeert naar een medespeler te passen. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo probeert naar een medespeler te passen. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mito rent richting de bal. Rubinstein onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodas. Rubinstein raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Bica kopt de bal weg. Suero is nu in balbezit. Suero passt de bal met de wreef. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonio`s United - GALÁCTICOS. F. C. 0:3

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Faustino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Suero de bal. Suero haalt uit met een fantastische trap. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonio`s United - GALÁCTICOS. F. C. 0:4

85e minuut.
Bravo trapt de bal weg van het doel. Vieira kopt de bal weg. Maron heeft problemen om de bal te vangen. Nalquesta onderschept slim de pass. Nalquesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Banderas geeft een lange en hoge pass. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Rubinstein probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonio`s United 69%, GALÁCTICOS. F. C. 31%.
Demonio`s United - GALÁCTICOS. F. C. 0:4