Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Oscura FC GALÁCTICOS. F. C.
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Arellano trapt de bal weg van het doel. Bolaños kopt de bal weg. Nalquesta probeert de bal aan de voet te houden. Suero is nu in balbezit. Suero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Faustino verovert de bal door een tackle van achteren. Faustino probeert naar een medespeler te passen. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta draait met de bal, schiet en ... Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:1

20e minuut.
Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero geeft een lange en hoge pass. Febres Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:2

33e minuut.
Zea is nu in balbezit. Rubinstein onderschept slim de pass. Rubinstein geeft de bal voor. Nalquesta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ponzo heeft problemen om de bal te vangen. Ponzo passt de bal met de wreef. Nalquesta controleert de bal met de borst. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap. Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:3

36e minuut.
Bica is nu in balbezit. Nalquesta rent richting de bal. Bica is nu in balbezit. Bica schiet op doel. Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:4

44e minuut.
Clavelo speelt de bal door. Ponzo rent richting de bal. Ponzo passt de bal zonder na te denken. Suero rent richting de bal. Suero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Oscura FC 66%, GALÁCTICOS. F. C. 34%.
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:5

47e minuut.
Febres Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta onderschept slim de pass. Suero is nu in balbezit. Suero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:6

52e minuut.
Febres Cordero geeft een lange en hoge pass. Ledesma kopt de bal weg. Klungelig pakt Bahamonde de bal. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel. Arellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Villanri speelt de bal door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een hoge lob. Caramba rent richting de bal. Caramba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Portillo rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Bica passt de bal zonder na te denken. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bolaños met een sublieme pass. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica speelt de bal door. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero draait met de bal, schiet en ... Arellano bokst de bal weg.

90e minuut.
Nalquesta rent richting de bal. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica passt de bal met de wreef. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Oscura FC 67%, GALÁCTICOS. F. C. 33%.
Costa Oscura FC - GALÁCTICOS. F. C. 0:7