Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relantak FC Resurgence
gasolin Tactiek Customed
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 37.4
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Koçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Koçoğlu speelt de bal door. Somfai is nu in balbezit. Somfai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fedorca geeft een hoge lob. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frigeni neemt de hoekschop. Goupil springt en kopt de bal. Wojtyła bokst de bal weg. Gómez Puente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil passt de bal met de wreef. Gómez Puente rent richting de bal. Gómez Puente schiet op doel. Wojtyła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Resurgence 1:0

23e minuut.
Alexandrakis passt de bal met de wreef. Goupil geeft de bal voor. Gómez Puente kopt de bal weg. Frigeni rent richting de bal. Frigeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iturgoyen kopt de bal weg. Gómez Puente heeft problemen om de bal te vangen. Ślepokura is nu in balbezit. Gómez Puente onderschept slim de pass. Gómez Puente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gómez Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Puente haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

44e minuut.
Goupil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen passt de bal in één keer door. Cigány is nu in balbezit. Cigány geeft een lange en hoge pass. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Resurgence 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 37%, Resurgence 63%.
Relantak FC - Resurgence 2:0

50e minuut.
Goupil met een snelle inworp. Klungelig pakt Iturgoyen de bal. Iturgoyen geeft de bal voor. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Goupil is nu in balbezit. Goupil passt de bal in één keer door. Øvstedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Puente onderschept slim de pass. Gómez Puente haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Resurgence 3:0

88e minuut.
Somfai passt de bal in één keer door. Lechner is nu in balbezit. Lechner geeft de bal voor. Somfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somfai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 40%, Resurgence 60%.
Relantak FC - Resurgence 3:0