Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resurgence Relantak FC
Customed Tactiek gasolin
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 41.8
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


36e minuut.
Maldonado Collantes heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado Collantes geeft een lange en hoge pass. Alexandrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - Relantak FC 1:0

37e minuut.
Wojciechowski met een sublieme pass. Daar is Melnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deza rent richting de bal. Deza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Koçoğlu speelt de bal door. Lechner rent richting de bal. Lechner passt de bal met de wreef. De Bato rent richting de bal. De Bato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resurgence 60%, Relantak FC 40%.
Resurgence - Relantak FC 1:0

49e minuut.
Pieronek onderschept slim de pass. Pieronek geeft de bal voor. Daar is Ślepokura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Alexandrakis onderschept slim de pass. Alexandrakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pieronek de bal. Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciechowski draait met de bal, schiet en ... Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resurgence 57%, Relantak FC 43%.
Resurgence - Relantak FC 1:0