Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hantu Bola Resurgence
ronin Tactiek Customed
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Øvstedal rent richting de bal. Øvstedal geeft een hoge lob. Deza kopt de bal weg. Andreják is nu in balbezit. Andreják geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Pizzini met een snelle inworp. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner geeft een hoge lob. Czecholiński kopt de bal weg. Vickers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pérez Mina met een sublieme pass. Ślepokura speelt de bal door. Lechner speelt de bal door. De Bato is nu in balbezit. De Bato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Laßwitz met een sublieme pass. Gnatkowski speelt de bal door. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Resurgence 1:0

26e minuut.
Czecholiński speelt de bal door. Szeluga speelt de bal door. Andreják met een sublieme pass. Milică rent richting de bal. Milică geeft een hoge lob. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pérez Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Mina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gnatkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeluga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura met een sublieme pass. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Resurgence 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hantu Bola 41%, Resurgence 59%.
Hantu Bola - Resurgence 2:0

48e minuut.
Pizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzini probeert naar een medespeler te passen. Deza is nu in balbezit. Deza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Resurgence 2:1

56e minuut.
Andreják rent richting de bal. Andreják geeft een hoge lob. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Resurgence 3:1

58e minuut.
Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren. Øvstedal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul Basir raakt geblesseerd tijdens het duel. Øvstedal geeft een lange en hoge pass. Szeluga komt bij de bal en schiet. Wojtyła bokst de bal weg. Milică kopt de bal weg. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Sarna rent richting de bal. Sarna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Resurgence 4:1

75e minuut.
Øvstedal passt de bal zonder na te denken. Deza is nu in balbezit. Szeluga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szeluga krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gnatkowski probeert naar een medespeler te passen. Sarna heeft problemen om de bal te vangen. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Resurgence 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hantu Bola 43%, Resurgence 57%.
Hantu Bola - Resurgence 5:1