Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Joul Club Pipit FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
bin Angking probeert naar een medespeler te passen. bin Ithnin is nu in balbezit. Met opzet legt bin Abdul Rashid zijn tegenspeler op de grond. bin Abdul Rashid krijgt een gele kaart. bin Ithnin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdul Aziz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Mat Salleh maakt een snoekduik en kopt de bal. Raja Hassan bokst de bal weg.

12e minuut.
bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan passt de bal met de wreef. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Rashid controleert de bal met de borst. bin Mat Salleh rent richting de bal. bin Mat Salleh haalt uit met een fantastische trap. Raja Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mohd Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Kamal geeft een hoge lob. bin Mustapa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
bin Mustapa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Ithnin zijn tegenspeler op de grond. bin Ithnin krijgt een gele kaart.

31e minuut.
bin Hassani rent richting de bal. bin Angking is nu in balbezit. bin Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassani geeft een lange en hoge pass. bin Mat Salleh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Mazlan de bal. Abdul Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Aziz passt de bal in één keer door. bin Ithnin rent richting de bal. bin Ithnin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Abdul Aziz kopt de bal weg. Daar is bin Che Abdullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ithnin is nu in balbezit. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
bin Jamaludin met een sublieme pass. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Puteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan verovert de bal door een tackle van achteren. Mazlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Joul Club - Pipit FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Joul Club 48%, Pipit FC 52%.
The Joul Club - Pipit FC 0:1

50e minuut.
Mohd Noor geeft een lange en hoge pass. Mazlan kopt de bal weg. bin Mat Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Salleh haalt uit met een fantastische trap. Raja Hassan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
bin Tatim is nu in balbezit. Abdul Aziz begaat een overtreding. bin Tatim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Tatim met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mohd Kamal de bal. Zaidi Zaing rent richting de bal. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan schiet op doel. Gunalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaidi Zaing bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaidi Zaing schiet op doel. Mazlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Mohd Noor geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zaidi Zaing de bal onder controle te krijgen. Mohd Kamal geeft een lange en hoge pass. bin Ithnin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ithnin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
bin Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassani geeft een hoge lob. Ahmad is nu in balbezit. bin Ithnin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ithnin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
bin Jamaludin passt de bal in één keer door. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazlan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Abdul Rashid komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mohd Kamal geeft de bal voor. Inworp. Zaidi Zaing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Jamaludin is nu in balbezit. bin Jamaludin schiet op doel. Gunalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Joul Club 61%, Pipit FC 39%.
The Joul Club - Pipit FC 0:1